Zoeken
  • Claudie Bolster

Portfolio


Geregeld vragen (potentiële) opdrachtgevers mij om artikelen. In de loop der jaren heb ik kilometers aan letters achter elkaar geplakt.

Ik heb alleen weinig kranten of artikelen bewaard. Openingen krant, mijn artikelen als tiener bij de Twentsche Courant Tubantia of een vakblad met het aangrijpende interview bij het NFI heb ik dan nog wel. Duizenden berichten staan met of zonder naam in archieven. (Door mijn werk bij het ANP dikwijls anoniem.)

Als ik mijn naam google, kom ik wel het een en ander tegen, maar je zult zien: vaak niet de teksten waarnaar ik op dat moment op zoek ben. Onlangs was ik op een bijeenkomst voor zzp'ers en daar werd het nieuwe platform Journa gelanceerd. Hierop staat een kleine selectie (want maar 213 artikelen) van mijn werk. Gelukkig brengt het uitvoerige archief Nexis meer uitkomst.

Op welke artikelen ben ik het meest trots? Ik ben blij als opdrachtgevers tevreden zijn. Voor hen doe ik het. Ik wil hen goed, verrassend en helder neerzetten. Ik wil teksten maken die resoneren, die verkopen. Ik word dan ook heel blij van dit soort reacties.

'Veel dank voor je goede hulp en teksten! En snelheid, super fijn.'

'Mooi stuk geworden hoor! Thanks :)'

'Super leuk geworden! Dank!'

'Hoe leuk! Thx Claudie Bolster dat je van onze ‘woordenvloed’ tijdens t interview, zoiets moois hebt geschreven!'

'Dank voor je komst. Ik heb je artikel regelmatig langs zien komen in de media. Prima stuk!'


23 keer bekeken

Waarmee kan ik jou helpen?

Voor meer informatie bel of e-mail mij

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 by Claudie Bolster, Utrecht

Op alle werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing.