Waarmee kan ik jou helpen?

Voor meer informatie bel of e-mail mij

  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© 2017 by Claudie Bolster, Utrecht

Op alle werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Claudie Bolster

Face this!

July 2, 2017

Mijn eerste artikel  op FaceThis is een feit! Ik ben trots dat ik mijn steentje aan deze mooie organisatie en haar goede doel mag bijdragen.

 

Ik ontmoette oprichters Jos en Jellie een aantal jaren geleden. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en hun manier van werken oogst bewondering. FaceThis financiert de bouw en inrichting van schoolgebouwen in Indonesië door de verkoop van t-shirts in Nederland. Op de t-shirts prijken prints op basis van tekeningen van leerlingen van de scholen die worden gesteund.

 

FaceThis is nu een online magazine begonnen vol verhalen over een betere wereld. Onder het kopje t-shirts zijn uiteraard nog steeds leuke shirts te bestellen, want het bouwen van schooltjes gaat gelukkig door. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

RECENTE BLOGS

October 31, 2019

October 5, 2018

January 6, 2018

August 15, 2017

July 7, 2017

July 2, 2017

Please reload