Claudie Bolster

Claudie Bolster

Claudie

Dat ben ik. Achterhoekse die via wat omzwervingen door Nederland in Utrecht is terecht gekomen. Liefhebster van aardappelpizza's, droomt van een Anna's Mess en twee duimen omhoog steekt bij klantvriendelijkheid. 

De nodige meters heb ik gemaakt in de journalistiek. Ik heb over de meest uiteenlopende onderwerpen geschreven en vele denkbare formats gebruikt. Ik werk nu als (bedrijfs)journalist en tekstschrijver. In alle teksten - nieuws of zakelijk - staat het verhaal centraal. Want dat is de reden waarom ik achter mijn toetsenbord kruip. Ik houd van teksten die ertoe doen. 

Ingewikkelde materie breng ik in begrijpelijke taal terug tot de kern. Lengtes, doelgroepen (publiek!), SEO, deadlines: geen probleem. Ik help je graag. 

Ik heb een speciale liefde voor architectuur en de bouw en alles wat daarmee samenhangt. Mijn vader, uit een aannemersgeslacht, nam mij als klein meisje geregeld mee naar de bouwplaats. Hij leerde mij op jonge leeftijd wat een hwa is en dat een mooie gevel uit meer bestaat dan een etalageruit. De bouw herbergt een schat aan verhalen. Ik graaf ze graag op en leg ze vast.

Wil je meer weten? Bel me maar (06-51 70 35 31), dan drinken wij een kop koffie.